Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ




1986-2016: 30 ΧΡΟΝΙΑ

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Παπαδιαμαντοπούλου 11 στα Ιλίσια, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΨΕ. Μέσα σε ζεστή συναδελφική ατμόσφαιρα, δόθηκε η ευκαιρία για μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών, πάνω στα «καυτά» θέματα, τα οποία αντιμετωπίζει η ψυχιατρική κοινότητα.

Μεταξύ των άλλων παρευρισκομένων ξεχώρισε η παρουσία των καθηγητών

κ. Ε. Βάρσου, κ. Γ. Παπαδημητρίου, κ. Γρ. Βασλαματζή, κ. Α. Δουζένη, κ. Γ. Μιχόπουλου, της Γ. Γ. της ΕΨΕ κ. Α. Μιχοπούλου, της Γραμματέως των κλάδων Ψυχοπαθολογίας και Διασυνδετικής Ψυχιατρικής κ. Μ. Διαλλινά, της Προέδρου του κλάδου Ψυχοθεραπείας κ. Χ. Καραμανωλάκη και της Γραμματέως του ίδιου κλάδου κ. Κ. Χαραλαμπάκη.

Δυναμικό παρόν έδωσε η Ελληνική Παιδοψυχιατρική Εταιρεία, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Δ/ντή - Καθηγητή κ. Δ. Αναγνωστόπουλο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΨΥΕ Επίκουρο Καθηγητή Παιδοψυχιατρικής κ. Στ. Χριστογιώργο και την Επιστημονική Διευθύντρια του Ιδρύματος Δοξιάδη και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΨΥΕ Δρ Τζ. Σουμάκη.

Στα στιγμιότυπα διακρίνονται η ψυχίατρος, πρώην Ευρωβουλευτής και Υπουργός, κ. Μ. Γιαννάκου, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΨΕ Καθηγητής κ. Γ. Χριστοδούλου, ο τωρινός Πρόεδρος της ΕΨΕ Καθηγητής κ. Δ. Πλουμπίδης, η υπεύθυνη της Γραμματείας – «ψυχή» της ΕΨΕ – κ. Ε. Γκρέτσα, ο Πρόεδρος του κλάδου «Τέχνη και Ψυχιατρική» κ. Στ. Κρασανάκης, ο κ. Γ. Καπετανής και ο κ. Γ. Στραφιώτης της Φαρμακευτικής Εταιρείας FARMASYN Α.Ε. και ο Πρόεδρος του κλάδου της «Ψυχογηριατρικής» κ. Ν. Δέγλερης. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου