Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015





ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 

ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ή ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ 2015



Το Ίδρυμα Ωνάση είχε τη χαρά να υποδεχθεί σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου, στα γραφεία του, τους μαθητές και τους καθηγητές, που απαρτίζουν τις ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες 2015, σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πριν ταξιδέψουν για τους μαθητικούς αγώνες.



Στους μαθητές και καθηγητές των αποστολών απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου και ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδης Μπαλτάς.



Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, συμφωνήθηκε το Ίδρυμα Ωνάση να αναλάβει τις δαπάνες συμμετοχής 7 ελληνικών μαθητικών ομάδων σε επιστημονικές Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιάδες για το 2015.



Συνολικά, στις φετινές Διεθνείς και Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες θα συμμετάσχουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση 46 μαθητές και 21 συνοδοί καθηγητές.





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ |

ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ |

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 201 3713019





"Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου απευθύνει χαιρετισμό στις μαθητικές αποστολές που θα συμμετέχουν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές επιστημονικές Ολυμπιάδες το 2015. Αριστερά του ο Υπουργός Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδης Μπαλτάς, ενώ δεξιά του από αριστερά διακρίνονται επίσης ο Επίτιμος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση κ. Παύλος Ιωαννίδης και ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση κ. Ιωάννης Ιωαννίδης"





«Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, εκδήλωση Ιδρύματος Ωνάση: Ομαδική φωτογραφία των μαθητικών αποστολών στις Διεθνείς ή Βαλκανικές επιστημονικές Ολυμπιάδες για το 2015»



www.onassis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου